Unfall-Sichtschutzwand VarioScreen
 1. Produkte & Services
 2. Montagezelte und Sicht­schutz­wände
 3. Sichtschutzwände
 4. VarioScreen-Zaštitne pregrade od Trotec

VarioScreen-Zaštitne pregrade od Trotec

Imamo nešto protiv Gaffera na licu mjesta. Jednoj osobi je brzo i jednostavno podesiti VarioScreen pregradu.

Nema šanse za Gaffere!

Pregrada za privatnost mobilnih uređaja za spasioce i hitne službe

Bilo da se radi o vatrogasnoj brigadi, policiji, spasilačkoj službi ili tehničkoj pomoći - svaka se sekunda broji tokom akcije. Na žalost, sve se češće događa da se osoblje za hitne slučajeve na licu mjesta zaustavi ili prekine prodorom promatrača. Gaffer ometa operativne mjere i napredak daljnjih spasilačkih radova. Pomoću pregrade privatnosti Trotec VarioScreen, koji je postavljen u najkraćem mogućem roku, štitite žrtve od nepotrebnog prikaza i istovremeno osiguravate da se vaš tim može brinuti za njegove zadatke zaštićenim i potpuno koncentriranim načinom.

Za upotrebu na autocestama, na otvorenim prostorima ili u zgradama

Jedna osoba je dovoljna da u nekoliko sekundi postavi pokretni zaštitni zid i sa samo nekoliko jednostavnih koraka. Uz izuzetno stabilne veze s patentnim zatvaračem, pregrada privatnosti visoka 1,8 m može se proširiti sa 7 m na bilo koju dužinu. I jednako brzo kao što je postavljena može se demontirati i pohraniti u transportnu torbu radi uštede prostora.

Video o proizvodu VarioScreen:

Idealno za spasilačke radnike: brzo ih postavlja samo jedna osoba tako da mogu sigurno raditi. Saznajte više o zaslonu VarioScreen u našem videozapisu o proizvodu. Pogledajte video sada!

Produktvideo VarioScreen Sichtschutzwand

Zaštita privatnosti, zaštita javnosti i razdjelnici prostorija u vojnim bolnicama

VarioScreen pregrade s privatnošću osiguravaju zaštitu privatnosti prilikom smještaja i zbrinjavanja pacijenata u hitnim bolnicama.

U vrijeme epidemije krize, mnoge bolnice rade sa svojim ograničenjima kapaciteta, tako da se, na primjer, sportske dvorane, podzemne garaže, mjesta za događanja, barake kao i zatvorene proizvodnje, skladišta i izložbene dvorane pretvaraju u improvizirane bolnice. Iako su kreveti u kampu postroženi blizu, pacijenti se mogu liječiti, ali otvoreni dizajn ove bolnice ne ostavlja prostor za potrebni stupanj privatnosti za pacijente. Potrebne su dodatne mjere zaštite vaše privatne i privatne sfere, posebno kada se brine o starijim osobama i kojima je potrebna skrb, a koji uglavnom pripadaju rizičnoj grupi. S jedne strane zbog različitih granica stijenke, ali i zbog povećane potrebe za njegom, na primjer u osobnoj higijeni ili u intimnim toaletima.

VarioScreen pregrade s privatnošću stvaraju izuzetno fleksibilna, mobilna, brzo instalirajuća područja zaštićena privatnošću za smještaj, liječenje i njegu pacijenata u privremenim bolnicama i ambulantama.

Bilo u obliku slova L, u obliku slova U ili kao ravna pregradna stijenka - pomoću pregrade privatnosti koji se lako čiste i dezinficiraju, u suprotnom se bolnice bez zida mogu u nekoliko sekundi podijeliti na neprozirne i nevidljive jedinice za liječenje ili opskrbu. Redovi kreveta transformiraju se u zaštićene prostore za jednokrevetne ili više kreveta uz pomoć pregrade za privatnost. Pregrade privatnosti za zaštitu od plamena udovoljavaju zahtjevima zaštite od požara i mogu se sigurno koristiti u zatvorenim prostorijama za ograničavanje mjesta za spavanje!

VarioScreen privatne pregrade nude različite načine upotrebe:

 • Mobilni sistem zaštite privatnosti za unutrašnju i vanjsku upotrebu
 • Pregradu za zaštitu privatnosti radi zaštite privatnosti pacijenata
 • Fleksibilno i brzo podjeljivanje spremišta za krevet na pojedinačne prostore
 • Sobni razdjelnik za ograničavanje različitih područja opskrbe i čekanja
 • Sobni razdjelnik raznih mjesta za liječenje i pregled u improviziranim ambulantama
 • Mobilna pregrada za tuševe, kupatila i svlačionice
 • Ograničenja puta i upravljački sistem za protok pacijenata

Pomoću Trotec-ovih mobilnih pregrada za privatnost možete savladati sve ove izazove i pridonijeti humanijem smještaju i brizi za ljude u trenutnim kriznim situacijama!

Testsieger im Feuerwehrmagazin (Ausgabe 12/2019)

TEST POBEDNIK u časopisu vatrogasne službe

U svom izdanju za 12/2019, časopis vatrogasne službe izvršio je veliko usporedno ispitivanje sa zidovima za zaštitu od gafova. 8 modela isprobali su iskusni stručnjaci i vatrogasna jedinica Wunstorf. Praktičnost, kvaliteta ili dodatna oprema - testeri nisu ostavili ništa slučaju.

Pregrada privatnosti Trotec VarioScreen uvjerila je inspekcijsku komisiju s ukupnom ocjenom 1,72 (DOBRO). Sretni smo zbog ove nagrade! Ovdje možete pročitati izvještaj o ispitivanju časopisa vatrogasne službe.

Uvjerava u upotrebi:

 • Postavljanje za nekoliko sekundi i samo sa jednom osobom
 • S pravim dodacima, spreman za upotrebu na bilo kojem mjestu i u bilo kojem vremenu
 • Ušteda prostora i lagano upakovan u kompaktnu torbu
 • Može se prevoziti u bilo kojem vozilu za hitne slučajeve
 • Jednostavno rukovanje, nije potrebna obuka
 • Može se produžiti na bilo koju dužinu
 • Jednostavno čišćenje
 • Veliki izbor modela, različitih boja, individualno podesiv
VarioScreen Sichtschutzwand – Gaffer-Schutz
Ideal für Polizei, Rettungskräfte, THW

Idealno za policiju, paramedicine i THW


100% neprozirna zaštita od Gaffera štiti vaš tim od poremećaja tokom napornih, vremenski kritičnih operacija i na taj način promovira koncentraciju pomoćnika i spasilaca.

Za policiju se, na primjer, preporučuje mobilna pregrada da bi se na mjestu zločina zaštitili od Gaffera ili novinara. Paramedicine i hitne službe mogu zaštititi žrtve nesreće od znatiželjnih očiju i prije svega, fotografije mobitela. Ujedno je i podrška misijama tehničke pomoći ako se posao može izvoditi i zaštititi od pogleda.

Dostupno u različitim kombinacijama boja

Uz kombinacije plava / bijela, crvena / bijela, žuta / bijela i čisto bijela, pogodne boje već su standardno dostupne za sve vrste hitnog osoblja. Naravno, moguće su i pojedinačne varijacije boja i otisci logotipa.

Opciona oprema nije problem

Da biste još više odgovorili na posebne potrebe različitih službi sigurnosti, hitne pomoći i spašavanja, Trotec vam nudi mogućnost implementacije posebnih zahtjeva i dodatnu opremu za VarioScreen pregradu.

Pregrada za privatnost u nekoliko sekundi


Samo raspakirajte, postavite, gotovo!

Za postavljanje pregrade VarioScreen potrebna je samo jedna osoba. Pregrada se može postaviti u samo 45 sekundi u nekoliko jednostavnih koraka. Proces gradnje toliko je jednostavan i intuitivan da nisu potrebne duge i komplicirane upute.

Zid stoji sam od sebe.

Praktične rešetke od stakloplastike pružaju pregradi izravnu unutarnju stabilnost preko brzorastavljivih aluminijskih kugličnih spojeva i na taj način osiguravaju neovisno i sigurno stajanje. Ovisno o jačini vjetra i okolnim situacijama, dodatna fiksacija se može provesti pomoću prikladno prilagođenih dodataka.

Brzo ponovo upakovanje.

Nakon uspješnih poslova spašavanja, lagani zid se može spakirati u transportnu torbu jednako lako i brzo kao što je prethodno postavljeno - dobro zaštićen i kompaktno odložen do sljedeće upotrebe!

PROMIŠLJENO I SAVRŠENO U SVAKI DETALJ

VarioScreen Sichtschutzwand – beste Verarbeitung

Najkvalitetnija izrada 

Isproban i testiran: Posebno robusni materijal VarioScreen pregrade iz Troteca zadovoljava najviše zahtjeve u profesionalnom sektoru. Svi se detalji već puno puta dokazali u praksi i dobro su promišljeni. I neprozirna bijela PVC folija i obojena PVC cerada impresioniraju svojom izdržljivošću i otpornošću. Posebno lagani okvir od stakloplastike, zajedno s aluminijskim sfernim diskovima i metalnim nogama, osigurava stabilnost, optimalno rukovanje i brzu ugradnju.

VarioScreen Sichtschutzwand – Reflexionsstreifen

Dve reflektivne trake

Sigurnost spasilaca je na prvom mjestu: tako da mjesto upotrebe nije samo zaštićeno, već je i jasno vidljivo u mraku, na vrhu i na dnu vanjskog zida nalaze se dvije srebrno sive reflektivne trake. Dakle npr. za vozače se iz dalekih farova vidi da je opasno mjesto. Sjajne reflektivne trake čvrsto su prišivene na tkaninu.

Praktična traka za gaženje

Mali detalj s velikim utjecajem: noga, čvrsto pričvršćena na donji rub, osigurava da se zid za zaštitu od nesreće može postaviti brzo i jednostavno. Zidni element može se pouzdano pričvrstiti pod nogom i istovremeno pritiskom na aluminijski kuglični zglobni disk, ukrštene šipke od fiberglasa lako se i brzo mogu sami razvući. Na taj način četiri elementa zida mogu se u bilo kojem trenutku postaviti na samostojeću pregradu za privatnost.

VarioScreen Sichtschutzwand – Befestigungen für jede Situation

Jednostavno se pomoću magneta pričvrsti na branik

Savršeno fiksiran u svakoj situaciji: brzo instalirani i samostojeći Trotec VarioScreen pregrada po potrebi se može popraviti dodatnom opremom. Bilo da ste na zaštitnoj ogradi, na kanistrima, na vozilima ili na znakovnim stupovima i ogradama mosta - tako da ste dobro opremljeni za bilo kakve situacije vjetra, okolišne uvjete i prizemlje, nudimo opcionalnu dodatnu opremu kao što su teleskopski stubovi sa nožicama od T, nožice na ploči, magneti, pojasevi za zatezanje, vreće za vodu i usisne čaše.

VarioScreen Sichtschutzwand – verlängerbar

Može se produžiti prema potrebi

Ako 7-metarski zid nije dovoljan: nema problema, VarioScreen zid se može produžiti po želji! Dodatni zidovi se lako mogu spojiti na odgovarajuće krajnje komade pomoću patentnog zatvarača. Na taj se način čak i mnogo veće površine brzo štite od znatiželjnih očiju. Tako da osoblje za hitne slučajeve u hitnim slučajevima ne mora hodati vani, lako se može probiti i kroz vidljivu ogradu zahvaljujući zatvaračima. Zid koji se sastoji od 4 elementa standardno je opremljen zatvaračem, na početku i na kraju zida. Za još veću fleksibilnost dostupni su i modeli koji se takođe mogu podijeliti u sredini zida pomoću patentnog zatvarača.

VarioScreen Sichtschutzwand – kompakte Tragetasche

Odlaganje radi uštede prostora

Morate se držati reda: zid od 16 kg kompaktno je presavijen u torbu koja se nalazi u isporuci. S dužinom od samo 1,35 metara, izdržljiva PVC torba može se lako spremiti u bilo kojoj hitnoj ili hitnoj pomoći. VarioScreen pregrada iz Troteca je uvijek ponovo spremna za upotrebu. Zahvaljujući velikim trakama za nošenje, torbu može jedna osoba nositi preko ramena u kompletnoj radnoj odjeći.

Dimenzije i primjeri instalacije:

VarioScreen Sichtschutzwand – Dimensionen
VarioScreen Sichtschutzwand – Höhe
VarioScreen Sichtschutzwand – Aufstellungen

Tehnički podatci

Dimenzije
Pregrada postavljena: Dužina: 7,2 m x Visina: 1,8 m
4 Pojedinačni element à: Dužina: 1,8 m x Visina: 1,8 m

Materijal
Pregrada za privatnost napravljena je od PVC tkanine, rub prljavštine je izrađen od PVC-a. Oba su materijala prema DIN 4102 B1 tvrda, otporna na habanje i otporna na plamen. Spoljašnje strane su ušivene 2 reflektivne trake.

Konstrukcija
Napravljena od stakloplastike sa aluminijskim kugličnim spojevima. Posebno stabilna i lagana.

Tašna za transport
Dimenzije: Dužina: 1,35 m x Širina: 0,3 m x Visina: 0,3 m
Težina: 16 kg (uklj. pregrada)
Materijal: PVC
Karakteristike: Robustan, kompaktan, štedi prostor, jednostavan za nošenje

Ob blau/weiß, rot/weiß, gelb/weiß oder einfarbig weiß – mit der VarioScreen-Sichtschutzwand bleiben Sie auch farblich flexibel. Auf Anfrage produzieren wir die Wand für Sie gerne in Ihrer Unternehmensfarbe und mit Ihrem Logoaufdruck.
VarioScreen Sichtschutzwand in blau/weiß
Ob blau/weiß, rot/weiß, gelb/weiß oder einfarbig weiß – mit der VarioScreen-Sichtschutzwand bleiben Sie auch farblich flexibel. Auf Anfrage produzieren wir die Wand für Sie gerne in Ihrer Unternehmensfarbe und mit Ihrem Logoaufdruck.
VarioScreen Sichtschutzwand in rot/weiß
Ob blau/weiß, rot/weiß, gelb/weiß oder einfarbig weiß – mit der VarioScreen-Sichtschutzwand bleiben Sie auch farblich flexibel. Auf Anfrage produzieren wir die Wand für Sie gerne in Ihrer Unternehmensfarbe und mit Ihrem Logoaufdruck.
VarioScreen Sichtschutzwand in gelb/weiß
Ob blau/weiß, rot/weiß, gelb/weiß oder einfarbig weiß – mit der VarioScreen-Sichtschutzwand bleiben Sie auch farblich flexibel. Auf Anfrage produzieren wir die Wand für Sie gerne in Ihrer Unternehmensfarbe und mit Ihrem Logoaufdruck.
VarioScreen Sichtschutzwand in weiß
Ob blau/weiß, rot/weiß, gelb/weiß oder einfarbig weiß – mit der VarioScreen-Sichtschutzwand bleiben Sie auch farblich flexibel. Auf Anfrage produzieren wir die Wand für Sie gerne in Ihrer Unternehmensfarbe und mit Ihrem Logoaufdruck.
VarioScreen Sichtschutzwand individuell
Montagezelte und Sichtschutzwände von Trotec

Zanimaju vas posebna riješenja ili imate pitanja?

Ako su vam potrebne dodatne informacije o pregradi VarioScreen ili našim šatorima za rad i montažu, rado ćemo vam pomoći i savjetovati vas. Iskoristite naše dugogodišnje iskustvo, savjetujemo vas individualno i precizno u vaše posebne svrhe.


VarioScreen- pregrada privatnosti - prednosti u praksi:

 • Pregrada za privatnost mobilnih uređaja protiv Gaferra za vatrogasce, policiju, spasilačke radnike, organizaciju za tehničku pomoć (THW) ...
 • Postavljanje za samo jednu osobu za manje od 1 minute
 • Visina privatnosti 1,8 m, standardna dužina 7,2 m
 • Beskrajno proširivo sa ostalim zidovima
 • Visoka stabilnost, može se koristiti s dodacima čak i pri jakom vjetru
 • Izdržljiva i neprozirna PVC tkanina
 • Otporno na plamen prema DIN 4102 B1
 • Uključujući transportna torba koja štedi prostor
 • Lako se čisti
 • Pojedinačno podesiv u boji i oblikur

OPCIJALNI RASPOLOŽIVI PRIBOR ZA TROTECOVI VARIOSCREEN PREGRADU

VarioScreen Sichtschutzwand – Magnet

Magnetni učvršćivači, npr. za štitnike
Jednostavno se priključite i gotovi ste! Širok raspon metalnih površina može se idealno koristiti za pričvršćivanje. Jednostavno pričvrstite magnetsko pričvršćivanje s integriranom ušicom na zaštitne ograde, vozila, mašine, generatore ili čelična vrata, stubove, ograde mosta. Snažna magnetska sila osigurava čvrsto čekanje. Veličina magnetskog pričvršćivanja također je savršeno u skladu s Trotec-om.

VarioScreen Sichtschutzwand – Tellerhering

Pločice za popločavanje kamenih praznina ili tla
Pločice od robusnog metala dostupne su u dužinama od 20 cm i 40 cm. Jednostavno postavite masivne klinove u zemlju, na livadama, trakama trave ili u zglobovima položenog kamenja. Kutni oblik vrhova haringe uklapa se tačno u trotoare. Bez obzira na to da li je sam ili zajedno s magnetskim pričvršćivanjem koje tačno leži na glavi ploče - pločice su savršene tačke za sidrenje trake. 

VarioScreen Sichtschutzwand – Wassersack

Vrećice za vodu za pouzdano ponderiranje
Noge teleskopskih stubova mogu se izmjeriti s 2-metarskom vrećicom za vodu izrađenom od izdržljivog PVC-a. Dakle, gotovo je nemoguće prevrnuti se. Vreća vreća za vodu brzo se puni i nakon toga teži do 20 kg. Nakon upotrebe, vodu ponovo ispustite i složite praznu školjku zajedno, štedeći prostor. Vreća za vodu nudi i dobru i nekompliciranu potporu zateznim trakama.

VarioScreen Sichtschutzwand – Teleskopstange

Teleskopski stubovi sa T nožicom za visoku stabilnost
Visokokvalitetne teleskopske šipke od nehrđajućeg čelika beskrajno su podesive u visini do 2,20 m. Pored toga, elementi šipke se takođe mogu u potpunosti ukloniti. To omogućava brzo i jednostavno umetanje šipki u držače na zidu pregrade. Noge za noge s kliznim čepovima od tvrde gume pružaju dodatnu stabilizaciju VarioScreen pregrade.

VarioScreen Sichtschutzwand – Spannriemen

Natezajuće trake za vezanje
Trotec zatezajući kaiševi dugi 2,5 metra napravljeni su od izuzetno robusne najlonske tkanine. Bilo da se radi o klinovima, zaštitnim šipkama, kanistrima, ušicama za vozila, drveću ili teleskopskim vrhovima stupova - uz kontinuirano podesive zatezne trake, VarioScreen pregrada za privatnost može se brzo i lako savršeno popraviti u bilo kojoj situaciji.

VarioScreen Sichtschutzwand – Saugnapf

Priljepak za glatke površine
Za glatke staklene, plastične ili metalne površine kao što su npr. na vozilima, priljepak je pouzdan i praktičan način montiranja. Velika poluga se takođe može lako upravljati radnim rukavicama. Sklapanje ručice je sve što je potrebno da se priljepak drži na vakuumu. Remen se sada može zakačiti u stabilnu metalnu ušicu. Odvajanje držača usisne čaše je takođe brzo, jednostavno i bez ostataka.

Löschgruppenführer Dirk Reinartz und das Team der Feuerwehr Langerwehe

„VarioScreen pregrada postavlja se za manje od jedne minute i ne vezuje hitne službe na licu mjesta, niti ih je potrebno unaprijed obučiti. To nas je uvjerilo!“

Dirk Reinartz, Vođa vatrogasne brigade
Vatrogasna stanica "Langerwehe"

Fleksibilna upotreba - na primjer i na velikim događajima

VarioScreen ekran iz Troteca može se koristiti i za razne svrhe osim mjera spašavanja - na primjer, kao pregrada, za prepreke ili kao putokaz. U prostoru događaja, na sportskim festivalima ili na otvorenim događajima, brzo podignut zid služi kao fleksibilna zaštita od znatiželjnih očiju ili usmjeravanje protoka posjetitelja. Zahvaljujući laganoj konstrukciji i jednostavnom rukovanju, Trotec-VarioScreen je fleksibilno rješenje za brzo reagiranje na spontane situacije.

Na događajima VarioScreen pregrada privatnosti može se idealno koristiti za brze prepreke ili za označavanje staza.
VarioScreen – auch als Absperrung bei Events

Medicinski šatori i šatori za zaštitu mjesta zločina / radni i montažni šatori

U operacijama spašavanja važna je brzina - bilo kao medicinski šator za prvu pomoć ili za zaštitu mjesta zločina od vjetra i vremenskih prilika, kao i znatiželjnih promatrača: Pored zaslona VarioScreen, Trotec nudi i sveobuhvatan asortiman individualno prilagodljivih šatora. Kao i zaslon VarioScreen, i ovi zaštitni šatori su spremni za upotrebu za nekoliko minuta, izuzetno su otporni na vremenske uvjete i pouzdano štite radni prostor od neovlaštenih pogleda i smetnji. Šatori su također idealni za građevinske firme, izgradnju puteva i kanalizacije te montažne kompanije i pružaju korisnu podršku.

Optimizirani u svakom detalju za robusnu praktičnu upotrebu - radni šatori tvrtke Trotec dostupni su u različitim izvedbama, veličinama i bojama.
zu den Arbeitszelten von Trotec

VarioScreen-Sichtschutzwand 4*180*180 Gelb im Trotec Webshop zeigen

VarioScreen-pregrada 4*180*180 Žuta

Ovaj mobilni pregradni zid karakteriše visoka stabilnost, otporni materijali i lagana obrada. "VarioScreen" je izuzetno fleksibilan i vrlo kompaktan za odlaganje. No, zaslon privatnosti 4 x 1,80 metra može se optimalno prilagoditi pojedinačnim okolnostima.

0.00 KM uklj. PDV
Prikaži netto cijenu

Na upit

VarioScreen-Sichtschutzwand 4*180*180 Weiß im Trotec Webshop zeigen

VarioScreen-pregrada 4*180*180 BIjela Rasprodano

Ovaj mobilni pregradni zid karakteriše visoka stabilnost, otporni materijali i lagana obrada. "VarioScreen" je izuzetno fleksibilan i vrlo kompaktan za odlaganje. No, pregrada privatnosti s 4 x 1,80 metra može se optimalno prilagoditi pojedinačnim okolnostima.

0.00 KM uklj. PDV
Prikaži netto cijenu

Na upit

VarioScreen-Sichtschutzwand 4*180*180 Blau im Trotec Webshop zeigen

VarioScreen-pregrada 4*180*180 Plava

Zaštićen od znatiželjnih očiju u nekoliko sekundi: Ova pregrada privatnosti posebno je dizajnirana za hitne službe i vatrogasne službe. Upečatljiv dizajn bijele i plave boje garantira maksimalnu vidljivost za sve vrste operacija. Ne gubite vrijeme!

0.00 KM uklj. PDV
Prikaži netto cijenu

Na upit

VarioScreen-Sichtschutzwand 4*180*180 Rot im Trotec Webshop zeigen

VarioScreen-pregrada 4*180*180 Crvena

Zaštićen od znatiželjnih očiju u nekoliko sekundi: Ova pregrada privatnosti posebno je dizajnirana za hitne službe i vatrogasne službe. Upečatljiva crvena garantuje maksimalnu vidljivost tokom bilo koje operacije. Ne gubite vrijeme!

0.00 KM uklj. PDV
Prikaži netto cijenu

Na upit

VarioScreen-Sichtschutzwand 4*180*180 mittig teilbar Gelb im Trotec Webshop zeigen

VarioScreen-pregrada 4*180*180 dijeljiva u sredini Žuta Rasprodano

Ovaj mobilni pregradni zid karakteriše visoka stabilnost, otporni materijali i lagana obrada. "VarioScreen" je izuzetno fleksibilan i vrlo kompaktan za odlaganje. Ova verzija VarioScreen-a može se podijeliti u sredini.

0.00 KM uklj. PDV
Prikaži netto cijenu

Na upit

VarioScreen-Sichtschutzwand 4*180*180 mittig teilbar Weiß im Trotec Webshop zeigen

VarioScreen-pregrada 4*180*180 dijeljiva u sredini Bijela

Ovaj mobilni pregradni zid karakteriše visoka stabilnost, otporni materijali i lagana obrada. "VarioScreen" je izuzetno fleksibilan i vrlo kompaktan za odlaganje. Ova verzija VarioScreen-a može se podijeliti u sredini.

0.00 KM uklj. PDV
Prikaži netto cijenu

Na upit

VarioScreen-Sichtschutzwand 4*180*180 mittig teilbar Blau im Trotec Webshop zeigen

VarioScreen-pregrada 4*180*180 dijeljiva u sredini Plava

Ovaj mobilni pregradni zid karakteriše visoka stabilnost, otporni materijali i lagana obrada. "VarioScreen" je izuzetno fleksibilan i vrlo kompaktan za odlaganje. Ova verzija VarioScreen-a može se podijeliti u sredini.

0.00 KM uklj. PDV
Prikaži netto cijenu

Na upit

VarioScreen-Sichtschutzwand 4*180*180 mittig teilbar Rot im Trotec Webshop zeigen

VarioScreen-pregrada 4*180*180 dijeljiva u sredini Crvena

Ovaj mobilni pregradni zid karakteriše visoka stabilnost, otporni materijali i lagana obrada. "VarioScreen" je izuzetno fleksibilan i vrlo kompaktan za odlaganje. Ova verzija VarioScreen-a može se podijeliti u sredini.

0.00 KM uklj. PDV
Prikaži netto cijenu

Na upit