| - Modeli serije KERN ORF-B precizni su, univerzalni, digitalni ručni refraktometri koji ne zahtevaju održavanje | - Karakterizira ih lako rukovanje i robusnost | - Njihov praktičan dizajn čini ih pogodnima za brzu i laku svakodnevnu upotrebu | - KERN Serija ORF-B zaštićena je od prašine i prskanja vode prema međunarodnoj klasi zaštite IP65. Nakon upotrebe refraktometar možete isprati pod tekućom vodom. | - Veliki i jasno čitljivi TFT zaslon u boji s integriranim prikazom temperature podržava korisnika u pouzdanom određivanju izmjerene vrijednosti. | - Veliki izbor modela s jednom ili više mjernih ljestvica omogućuje upotrebu u mnogim područjima primjene | - Optimizirani softver uređaja može izmjeriti vrijednosti u različitim mjerilima | - Integrirana automatska kompenzacija temperature (ATC) omogućuje jednostavan i brz rad, jer nije potrebna ručna konverzija rezultata mjerenja | - Tvornička kalibracija refraktometra je neposredna i zajamčeno točno mjerenje uzorka | - Uključeno u isporuku: | - - otopina za kalibraciju | - - pipeta | - - kutija za odlaganje | - - 2 × AAA baterije | - - kožna torbica | - - odvijač | - - krpa za čišćenje | tehnički podaci | - mjerenje temperature : 5–40 ° C | - Ukupne dimenzije Š × D × V 145 × 67 × 40 mm | - Neto g težina približno 558,21 g | - Opskrba energijom: 2 × 1,5 V AAA | - Trajanje baterije: približno 3750 mjerenja | - ATC (automatska kompenzacija temperature) | - Minimalni volumen uzorka: 2 kapi | - Automatsko upravljanje energijom (AUTO-ISKLJUČENO nakon 90 sekundi ) | Područje primjene šećer | Sljedeći su modeli posebno prikladni za mjerenje Brix vrijednosti. Koriste se za određivanje sadržaja šećera u hrani, posebno u voću, povrću, sokovima i slatkim pićima. Ovi refraktometri također su idealni za praćenje procesa u industriji (nadzor rashladnih maziva, ulja i masti). Može se prikazati i indeks loma. | Glavna područja primjene |: | - Industrija: kontrola procesa i kvalitete, kontrola maziva | - Prehrambena industrija: pića, voće, Voće, slatkiši | - Poljoprivreda: Određivanje stupnja zrelosti plodova za kontrolu kvalitete berbe | - Restorani i komercijalne kuhinje |
Ovaj tekst je strojno preveden.