Pročišćivač zraka AirgoClean® 170 E s HEPA filterom

Kataloški br:
1580001039 - 62
EAN:
4052138101452

(0)

Kataloški br:
1580001039 - 62
EAN:
4052138101452

Dostupno odmah (121 komada)

Dostava: 21.07.2024 do 23.07.2024

Prodaja i slanje od: Architektengruppe S71 d.o.o.

Komada

(0)

Prikaži recenzije

 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
Main product image

1/18

Izdvojeno & Detalji

 • Alergija* Trostupanjski sustav sobnog filtra za zrak s DACRON® predfilterom, ugljičnim filterom i HEPA filtrom klase filtra E12
 • Učinkovita HEPA filtracija suspendiranih čestica, onečišćujućih tvari, klica i mirisa
 • Trostupanjski zaslon kvalitete zraka kao numerička vrijednost PM2,5 u LED bojama (zelena, plava, crvena)
 • Pogodno za potpuno automatsko čišćenje zraka u prostorijama do 105 m³
 • Volumen čišćenja max. 350 m³ / h
 • 5 brzina ventilatora s promjenjivom turbo funkcijom
 • Kompaktan i moćan s lakim rukovanjem
 • Jednostavna, brza izmjena filtra
 • Automatski način rada
 • Funkcija memorije
 • Indikatorska lampica filtra
 • Noćni način rada (šutljiv)
 • Niska razina buke: maks. 50 dB (A)
 • Niska potrošnja energije

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije

Prikladno za prostorije do [m²/m³] 42 m² /105 m³
Stupanj 1 [m³/h] 123
Stupanj 2 [m³/h] 195
Stupanj 3 [m³/h] 263
Stupanj 4 [m³/h] 320
Stupanj 5 [m³/h] 350
Mrežni priključak 220 - 240 V/50 - 60 Hz
Potrošnja struje [kW] 0,025
Nazivna potrošnja struje [A] 0,11
Priključni utikač CEE 7/16
Dužina kabla [m] 1,25
Stupanj 1 - Razmak 1 m [dB(A)] 20
Stupanj 2 - Razmak 1 m [dB(A)] 27
Stupanj 3 - Razmak 1 m [dB(A)] 37
Stupanj 4 - Razmak 1 m [dB(A)] 41
Stupanj 5 - Razmak 1 m [dB(A)] 50
Vrsta ventilatora Aksijalni
Stupnjevi ventiliranja 5
Dužina 292
Širina 292
Visina 663
Težina 6,5

Opis

Opis

Svestrani čisti zrak kod kuće i na poslu

Do 90 posto vremena provodimo u zatvorenom, a između 6 i 12 sati dnevno u spavaćoj sobi, ovisno o načinu spavanja i dobi. Vlastita četiri zida su naš zaštićeni prostor, u koji se želimo povući i osjećati dobro. Bez straha od zračnih utjecaja na naše zdravlje. Dovoljan razlog da kvalitetu zraka kod kuće pružite inteligentnom AirgoClean® 170 E pažnju koju zaslužuje i osigura čist zrak za duboko udisanje.

Higijenski zrak temelj je našeg zdravlja. Međutim, čisti zrak ne može se uzimati zdravo za gotovo.

Alergeni i zagađivači poput bakterija, virusa, sitne prašine, spora plijesni, grinja, životinjske peruti, mirisa i hlapljivih organskih spojeva zagađuju zrak u životnim prostorima i na poslu. Da stvar bude gora, na mnogim mjestima čak i zrak vani ima visoku razinu čestica. Te sitne čestice promjera manjeg od 2,5 mikrometara (PM2,5) ulaze u unutarnje prostore kroz prozore i vrata, a u ljudsko tijelo ulaze disanjem. Brojne studije pokazuju da ove nanočestice mogu dovesti do zdravstvenih problema.

Pročišćivač zraka AirgoClean® 170 E protjeruje nezdrav zrak iz vašeg života.

Zaštitite sebe i svoje najmilije čistim zrakom filtriranim HEPA-om u kojem je 99,7% bez štetnih suspendiranih tvari. Potpuno automatski zahvaljujući vrhunskim senzorima kakvoće zraka pomoću kojih se kvaliteta zraka u zatvorenom kontinuirano mjeri i prepoznaju promjene - kako bi se tome suzbila inteligentno regulirana usluga čišćenja zraka. Pet stupnjeva podesiva puhala s maksimalnom cirkulacijom zraka od 350 m³ / h omogućuje primjetno poboljšanje kvalitete zraka u prostorijama do 42 m².

Pročišćavanje zraka od 360 ° s HEPA filtriranom tehnologijom "Triple Protection"

Bezvremenski elegantan u tankom kućištu, opremljen visoko učinkovitim sustavom HEPA filtra zaštitne klase E12, uključujući DACRON® predfilter i ugljični filtar, AirgoClean® 170 E pročišćivač zraka daje jasnu izjavu kada je riječ o poboljšanju kvalitete zraka u zatvorenom. Cilindrični dizajn uređaja s dovodom zraka od 360 ° omogućuje fleksibilnu ugradnju na gotovo bilo kojem mjestu. Aerodinamički oblikovane lopatice za zrak na izlazu za zrak jamče optimalnu raspodjelu zraka očišćenog zraka. Letvice u obliku spirale ne samo da su atraktivan naglasak dizajna, već i prisiljavaju na turbulenciju, a time i na distribuciju čistog zraka po sobi. Trostepeni zaslon u boji PM2,5 u stvarnom vas vremenu informira o kvaliteti zraka sobnog zraka oko vas.

Karakteristike udobnosti AirgoClean® 170 E zaokružen je turbo načinom za ubrzanu ventilaciju prostorije, koji obećava posebno brzo i učinkovito čišćenje unutarnjeg zraka u akutnim situacijama. Uz to, komforni pročistač zraka ima noćni način rada s tihim radom ventilatora, indikator promjene filtra na zatamnjenom LED digitalnom zaslonu i funkciju memorije koja sprema posljednje postavke uređaja nakon nestanka struje.

Obojeni zaslon kvalitete zraka s prikazom vrijednosti PM2,5

Trostupanjski zaslon kvalitete zraka AirgoClean® 170 E čini inače nevidljivu kvalitetu zraka vidljivom. Uz numerički prikaz vrijednosti PM 2,5 (broj sitnih čestica prašine <2,5 µm), optički zaslon s obojenim LED svjetlima ukazuje na čistoću okolnog zraka:

Brzina ventilacije i s tim povezane performanse čišćenja zraka reguliraju se u automatskom načinu rada prema kvaliteti zraka:

Zelena: Izvrsna kvaliteta zraka PM2,5 vrijednost 0 - 35Plava: Dobra kvaliteta zraka PM2,5 vrijednost 36 - 116Crvena: Vrijednost PM2,5 loše kvalitete zraka> 116

Što znači vrijednost PM2,5?

PM2.5 sastoji se od čestica sitne prašine koja se mogu udisati, promjera manjeg od 2,5 µm. Zbog svoje male veličine, ove se fine čestice smatraju zdravstvenim rizikom jer prodiru dublje u respiratorni trakt, kardiovaskularni sustav i mozak, ostaju tamo i uzrokuju oštećenja. U projektu REVIHAAP, WHO dolazi do zaključka da sitna prašina može, između ostalog, dovesti do arterioskleroze, oštetiti porođaje i uzrokovati respiratorne bolesti kod djece.

Čist, filtriran sobni zrak povećava kvalitetu života i dobrobiti

Dobar i čist zrak neophodan je za naše zdravlje. Ne prepustite kontrolu nad ovim vitalnim gradivom slučaju. Elegantni dizajnerski pročišćivač zraka AirgoClean® 170 E nadzire kvalitetu zraka danonoćno i daje vam slobodu uživanja u zdravom životu punim udisajima.

Inteligentno kontrolirano pročišćavanje zraka u potpuno automatskom načinu rada

Uz ručnu kontrolu izvedbe čišćenja zraka u 5 faza, AirgoClean® 170 E ima i pametni "Senzor kvalitete zraka" koji u stvarnom vremenu reagira na promjenu kvalitete zraka u zatvorenom. Visoko osjetljivi senzor za kvalitetu zraka kontinuirano mjeri opterećenje čestica i prepoznaje i najmanje promjene odmah - kako bi odmah reagirao prilagođenim pročišćavanjem zraka. Učinak zraka i filtera uređaja regulira se potpuno automatski u mjeri koja je potrebna za uklanjanje suspendiranih čestica iz zraka u sobi u najkraćem mogućem roku.

Turbo-Modus

Turbo način rada koristi se posebno za ubrzanu ventilaciju prostorije, gdje je, na primjer, u akutnim situacijama potrebno posebno brzo i učinkovito čišćenje unutarnjeg zraka. Zrak se brzo čisti na optimalnu razinu pomoću najveće brzine ventilatora. Na taj se način zrak u prostorijama za sastanke, odmor ili u salonu može brzo i jednostavno očistiti do dobre kvalitete. Alergičari koji otvore prozor kako bi se prozračili filtrirali su pelud ili prašinu iz zraka u roku od nekoliko minuta. U turbo načinu rada AirgoClean® 170 E, onečišćujuće tvari u zraku i suspendirane tvari uklanjaju se iz zraka u sobi s najvišim performansama pročišćavanja zraka kroz najvišu razinu ventilacije, a one se čiste na optimalnu razinu.

Gotovo bešumni rad u noćnom načinu rada

Noćni način rada s prigušenom rasvjetom omogućuje čisto filtrirani sobni zrak čak i tijekom spavanja. Protok zraka automatski se prilagođava potrebi za snom, a izlaz zraka regulira se na najnižu razinu ventilacije.

AirgoClean® 170 E čistač zraka štiti od bolesti u zraku. Čist, filtriran sobni zrak povećava dobrobit i performanse.

Aerodinamički oblikovane rebra za izlaz zraka

Aerodinamično oblikovane ispusne lamele AirgoClean® 170 E osiguravaju učinkovitu raspodjelu svježeg zraka u unutrašnjosti, što dovodi do udobne izmjene zraka bez propuha. Dok uobičajeni pročistači zraka filtrirani zrak ispušuju samo okomito u sobu, AirgoClean® 170 E distribuira čisti, čisti zrak ravnomjerno u svim smjerovima prostorije. Zahvaljujući vodoravno rotiranim letvicama, čist zrak struji velikim površinama okolnog zraka.

Zdrav životni prostor zahvaljujući tehnologiji filtra "Triple Protection"

Kombinacijom tri različite tehnologije filtriranja alergeni i onečišćujuće čestice, kao i patogeni, pouzdano se filtriraju iz zraka u zatvorenom.

DACRON® predfilter

DACRON® je naziv za sintetski proizvedene kontinuirane niti izrađene od poliestera, koje su zahvaljujući svojim posebno alergijski neutralnim svojstvima idealno pogodne kao predfilteri u pročišćavanju zraka. S njim napravljeni predfilteri od sintetičkih vlakana posebno su otporni na kidanje, izdržljivi i vodoodbojni. Filter od sintetičkih vlakana već pouzdano filtrira svjetlost do srednjih mirisa, grubu kućnu prašinu i životinjsku dlaku iz zraka u sobi

Karbonski filter

Dodatni ugljični filtar izrađen od ugljika idealan je za sve pušače. Osim onečišćujućih tvari, ovaj filter s aktivnim ugljenom učinkovito neutralizira mirise duhana, mirise kućnih ljubimaca, kuhinju, mirise dima, kao i mirise formaldehida i otapala iz okolnog zraka. Za čisti zrak - bez neugodnih mirisa.

HEPA-Filter

U HEPA filtru filtra klase E12 eliminiraju se pelud, alergeni, sitne čestice prašine, bakterije, virusi, ostaci grinja i spore plijesni veličine do 0,3 mikrometara. Zbog visokog stupnja odvajanja od 99,7%, filtri ove klase filtara koriste se, na primjer, u higijenski osjetljivim laboratorijskim područjima i u proizvodnji hrane. Najbolji uvjeti za pretvaranje vlastita četiri zida u oazu blagostanja s čistim, filtriranim, svježim zrakom u sobi.

Brza i jednostavna zamjena filtra

Brza promjena unaprijed pripremljenog filtera jednako je jednostavna kao i upravljanje AirgoClean® 170 E. Poklopac uređaja može se ukloniti jednom rukom bez alata, tako da se karbonski i HEPA filtri mogu vizualno pregledati i po potrebi mijenjati.

Čist zrak za zdraviji život, veću dobrobit i povećane performanse - pročišćivač zraka AirgoClean® 170 E to omogućuje.

Djelotvoran za:
 

 • Pelud i alergeni kućnih ljubimaca
 • Fina prašina, kućna prašina i ostaci grinja
 • Virusi, bakterije i spore plijesni
 • Dim cigarete i neugodni mirisi

Ocjene kupaca

Ocjene kupaca

Prosječna ocjena
0.00 od 5 zvjezdica
Još nema recenzija ovog proizvoda, ali to možete promijeniti.