Škare za grane Zaobilaženje UP84 Fiskars 1001557

Kataloški br:
1649514 - 62
Oznaka:
1001557
EAN:
6411501963901

(0)

Kataloški br:
1649514 - 62
Oznaka:
1001557
EAN:
6411501963901

Dostupno online (Skladište: Njemačka)

Dostava: 26.05.2024 do 28.05.2024

Prodaja i slanje od: Architektengruppe S71 d.o.o.

Komada

(0)

Prikaži recenzije

  • Conrad Product Image
  • Conrad Product Image
Main product image

1/2

Varijante

Izdvojeno & Detalji

  • 32 mm debljina rezanja
  • Glava za rezanje podesiva za 230 °
  • Najbolje za svježe zelje
  • Izdržljivi i čisti, precizni rezovi

Tehničke specifikacije

U tablici možete odabrati potrebne tehničke podatke kako biste pronašli stavke s istim vrijednostima.

Tehničke specifikacije

Čvrstoća rezanja

32 mm

Duljina

2322 mm

Posebnosti

Glava za rezanje rotirajuća

sa premazom protiv prijanjanja

Princip rezanja

zaobići

Težina

1200 g

Vrsta proizvoda

Schneid-Klemm

Opis

Opis

Ukupni domet ove žirafe za dugo rezanje je oko četiri metra s korisnikom. Sam model dugačak je 232 centimetra i, ako je potrebno, može se koristiti s pilom za drvo adaptera (br. Narudžbe 1649510) ili berača voća (br. Narudžbe br. 1313077). Na kraju aluminijske ručke nalazi se ergonomska ručka za povlačenje s udobnom, neklizajućom površinom. Ovaj model ima slobodno podesivu reznu glavu koja se može okretati za oko 230 stupnjeva. Njegove oštrice mogu rezati drvo debljine do 32 milimetra. Najbolje je svježe zelje izrezati s ovim modelom od 1200 grama. Ova Fiskars žirafa za rezanje ima gornju oštricu nelepljivu presvučenu od kaljenog preciznog čelika. Materijal mu daje dugotrajnost i omogućuje čiste, precizne rezove. Donja oštrica izrađena je od kaljenog nehrđajućeg čelika. Ova verzija ima tipičan Fiskars dizajn - crna s narančastim elementima. Ovo je već nagrađeno Dobrim dizajnom i nagradom iF Design. Uz to, model nosi pečat "Odobrena sigurnost".

Ovaj tekst je strojno preveden.

Ocjene kupaca

Ocjene kupaca

Prosječna ocjena
0.00 od 5 zvjezdica
Još nema recenzija ovog proizvoda, ali to možete promijeniti.