tepro Garten Fairfax drveni ugljen smoker crna

Kataloški br:
1545924 - 62
Oznaka:
1104N
EAN:
4011964110403

(0)

Kataloški br:
1545924 - 62
Oznaka:
1104N
EAN:
4011964110403

Rasprodano

Prodaja i slanje od: Architektengruppe S71 d.o.o.

Komada

(0)

Prikaži recenzije

  • Conrad Product Image
  • Conrad Product Image
  • Conrad Product Image
  • Conrad Product Image
  • Conrad Product Image
  • Conrad Product Image
  • Conrad Product Image
  • Conrad Product Image
  • Conrad Product Image
  • Conrad Product Image
Main product image

1/10

Izdvojeno & Detalji

  • 4 kromirane rešetke za kuhanje, svaka otprilike 43 cm Ø
  • 2 emajlirane rešetke za kuhanje, svaka približno 20,6 x 38,8 cm
  • Uključujući pribor za pušenje (udice, mrežice za ribe, zdjela za pušenje čipsa)

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije

Izvedbadrveni ugljen
Bojacrna
Visina1456 mm
Dužina664 mm
Širina1186 mm
Težina56.8 kg
Vrsta proizvodasmoker

Opis

Opis

Trend pušenja također se nalazi u njemačkim vrtovima ili je to već učinio na mnogim mjestima. Pušač "Fairfax" stvarno privlači pažnju i donosi potpuno nova iskustva uživanja.

Pećnica kombinira različite mogućnosti pripreme. S jedne strane, hrana koja se peče na roštilju može se tradicionalno pripremati na za to predviđenoj površini roštilja neposredno iznad žara u komori za izgaranje. S druge strane, meso se također može kuhati na ispušnom zraku vatre. To je moguće zbog posebnog dizajna uređaja. U manjoj i nešto dubljoj komori za sagorijevanje dim nastaje kad se drva izgaraju ili izgaraju ili kad se dimi iver.
Taj dim izlazi u stranu i ulazi u veći prostor za kuhanje u kojem se nalazi hrana za pušenje. Čips za pušenje može se jednostavno napuniti u predviđenu posudu. Put dima podupire dimnjak u prostoru za kuhanje. Hrana za pušenje nježno se kuha na niskoj temperaturi od 80 ° do 130 ° C i dobiva svoj karakteristični okus dima.

Temperatura u pećnici može se prikladno nadzirati pomoću integriranog termometra na vratima. Pećnica vam nudi razne mogućnosti za pušenje ribe, mesa ili kobasica. Osim mogućnosti vješanja ili stavljanja ribe na rešetku, prostor za kuhanje sadrži rešetke na koje možete prikladno smjestiti kobasicu ili meso za dimljenje.

Pripremajući se u dimu, hrana za pušenje kuha se ravnomjerno na sve strane i zadržava sočnu konzistenciju. Odabirom tamjana možete isprobati nove i nepoznate okuse. Intenzitet dima koji daje okus može se regulirati kroz ventilacijski poklopac komore za izgaranje. Ne morate biti profesionalac da biste postigli sjajne rezultate u pušaču.

"Fairfax" također nudi zdrav način roštiljanja, jer kuhanje u dimu znači da ni masnoća ni tekućina ne mogu kapati u plamen i uzrokovati štetne tvari.

Bilo da se radi o konvencionalnim ili novim metodama pečenja - pećnica ne ostavlja ništa za poželjeti. Zahvaljujući postojećim kotačima, može se brzo koristiti bilo gdje u vrtu ili na terasi.
Unesite Divlji zapad u svoj vrt - vaša obitelj i prijatelji bit će oduševljeni izvornim okusom iz "Fairfaxa"!

Ovaj tekst je strojno preveden.

Posebne značajke

  • RäucherkammerCenser približno 103,8 x 45,4 cm Ø 4 kromirane rešetke za kuhanje, svaka približno 43 cm Ø čelična vrata s 2 zasuna, metalnom ručkom i termometromSeiten-BrennkammerPovršina za roštiljanje: približno 41,2 x 38,8 cm 2 emajlirane rešetke za roštilj, svaka približno 20,6 x 38,8 cm čeličnog poklopca s metalnom ručkom Ognjište oko 48,1 x 40,7 cm rešetka od ugljena približno 41,2 x 27 cm Kapacitet ugljena max. Kuka za vješanje od 2 kg u kadionici Podesivi dovod zraka S poklopcem za dimnjak Može se pomicati kroz velike čelične kotače Uključujući pribor za pušenje (udica za ribu, rešetka za ribe, zdjela za usitnjene komade) Boja otporna na toplinu do max. 500 ° C

Opseg isporuke

  • Roštilj
  • Uputstva za korištenje

Ocjene kupaca

Ocjene kupaca

Prosječna ocjena
0.00 od 5 zvjezdica
Još nema recenzija ovog proizvoda, ali to možete promijeniti.