tepro Garten Wichita drveni ugljen smoker termometar u poklopcu crna
- Kataloški br:
- 1328800 - 62
- Oznaka:
- 1038
- EAN:
- 4011964010383
- Kataloški br:
- 1328800 - 62
- Oznaka:
- 1038
- EAN:
- 4011964010383
tepro Garten Wichita drveni ugljen smoker termometar u poklopcu crna

695.00 KM
Komada
Prodaja i slanje od:
Architektengruppe S71 d.o.o.
695.00 KM
sa PDV
Troškovi dostave
Komada

Izdvojeno & Detalji
- S kapuljačom za dimnjak i kromiranim metalnim ručkama
- Ukupna površina roštilja u glavnoj komori za izgaranje približno 54 x 30 cm (ŠxD)
- Kapacitet ugljena glavne komore za sagorijevanje max. 2,3 kg
Tehničke specifikacije
Tehničke specifikacije
Izvedba | drveni ugljen |
Određene značajke kuhinjskih aparata | termometar u poklopcu |
Boja | crna |
Površina roštilja (širina) | 540 mm |
Površina roštilja (duljina) | 300 mm |
Visina | 116 cm |
Dužina | 64 cm |
Širina | 115 cm |
Težina | 21.5 kg |
Vrsta proizvoda | smoker |
Opis
Opis
Trend roštiljanja (BBQ) također se nalazi u njemačkim vrtovima ili je to već učinio na mnogim mjestima.
Pušač "Wichita" stvarno privlači pažnju i donosi potpuno nova iskustva s roštilja.
Mali pušač u zapadnom stilu kombinira razne mogućnosti roštilja. S jedne strane, hrana koja se peče na roštilju može se tradicionalno pripremati na za to predviđenoj površini roštilja neposredno iznad žara. S druge strane, meso se također može kuhati na ispušnom zraku drva. To je moguće zahvaljujući posebnom dizajnu pušača. U manjoj i malo dubljoj komori za sagorijevanje dim nastaje pri izgaranju drva. Taj se dim diže i ulazi u veći prostor za kuhanje u kojem se nalazi hrana koja se peče na roštilju. Put dima podupire dimnjak u prostoru za kuhanje. Hrana s roštilja nježno se kuha na niskoj temperaturi od 80 ° do 130 ° C i dobiva svoj karakteristični dimljeni okus. To se često naziva "pušenjem". Temperatura u prostoru za kuhanje može se prikladno nadzirati pomoću integriranog termometra u poklopcu. Priprema u dimu znači da se hrana ravnomjerno kuha na sve strane i zadržava sočnu konzistenciju. Odabirom drveta možete isprobati nove i nepoznate okuse. Intenzitet dima koji daje okus može se regulirati ventilacijskim zaklopkama. Ne morate biti profesionalac da biste postigli sjajne rezultate u pušaču. Zbog niske temperature kuhanja, hrana s roštilja ne može zagorjeti i jedva je uopće treba okretati. "Wichita" također nudi zdrav način pečenja na roštilju, jer priprema u dimu znači da ni mast ni tekućina ne mogu kapati u plamen i uzrokovati štetne tvari.
Uz moderno „pušenje“, dvodijelna rešetka za roštilj u prostoru za kuhanje omogućuje i neizravno pečenje na roštilju. Metoda neizravnog pečenja na roštilju, u kojoj se hrana s roštilja nalazi u zatvorenom prostoru i nije postavljena izravno preko užarenog ugljena, može se lako primijeniti s ovim pušačem. Bilo da se radi o konvencionalnim ili novim metodama roštilja - pušač ne ostavlja ništa za poželjeti. Zahvaljujući postojećim kotačima, može se brzo koristiti bilo gdje u vrtu ili na terasi.
Unesite Divlji zapad u svoj vrt - vaša obitelj i prijatelji bit će oduševljeni tipičnim okusom iz "Wichite"!
Ovaj tekst je strojno preveden.
Pušač "Wichita" stvarno privlači pažnju i donosi potpuno nova iskustva s roštilja.
Mali pušač u zapadnom stilu kombinira razne mogućnosti roštilja. S jedne strane, hrana koja se peče na roštilju može se tradicionalno pripremati na za to predviđenoj površini roštilja neposredno iznad žara. S druge strane, meso se također može kuhati na ispušnom zraku drva. To je moguće zahvaljujući posebnom dizajnu pušača. U manjoj i malo dubljoj komori za sagorijevanje dim nastaje pri izgaranju drva. Taj se dim diže i ulazi u veći prostor za kuhanje u kojem se nalazi hrana koja se peče na roštilju. Put dima podupire dimnjak u prostoru za kuhanje. Hrana s roštilja nježno se kuha na niskoj temperaturi od 80 ° do 130 ° C i dobiva svoj karakteristični dimljeni okus. To se često naziva "pušenjem". Temperatura u prostoru za kuhanje može se prikladno nadzirati pomoću integriranog termometra u poklopcu. Priprema u dimu znači da se hrana ravnomjerno kuha na sve strane i zadržava sočnu konzistenciju. Odabirom drveta možete isprobati nove i nepoznate okuse. Intenzitet dima koji daje okus može se regulirati ventilacijskim zaklopkama. Ne morate biti profesionalac da biste postigli sjajne rezultate u pušaču. Zbog niske temperature kuhanja, hrana s roštilja ne može zagorjeti i jedva je uopće treba okretati. "Wichita" također nudi zdrav način pečenja na roštilju, jer priprema u dimu znači da ni mast ni tekućina ne mogu kapati u plamen i uzrokovati štetne tvari.
Uz moderno „pušenje“, dvodijelna rešetka za roštilj u prostoru za kuhanje omogućuje i neizravno pečenje na roštilju. Metoda neizravnog pečenja na roštilju, u kojoj se hrana s roštilja nalazi u zatvorenom prostoru i nije postavljena izravno preko užarenog ugljena, može se lako primijeniti s ovim pušačem. Bilo da se radi o konvencionalnim ili novim metodama roštilja - pušač ne ostavlja ništa za poželjeti. Zahvaljujući postojećim kotačima, može se brzo koristiti bilo gdje u vrtu ili na terasi.
Unesite Divlji zapad u svoj vrt - vaša obitelj i prijatelji bit će oduševljeni tipičnim okusom iz "Wichite"!
Ovaj tekst je strojno preveden.
Posebne značajke
- Ukupna površina roštilja u glavnoj komori za izgaranje približno 54 x 30 cm (ŠxD)
- 2 rešetke za roštilj u glavnoj komori za izgaranje, svaka približno 26,5 x 30,5 cm (ŠxD)
- Ukupna površina roštilja bočne komore za izgaranje približno 22,5 x 30,5 cm (ŠxD)
- Emajlirana bočna rešetka rešetke komore za sagorijevanje približno 22,5 x 30,5 cm (ŠxD)
- Čelični poklopac glavne komore za izgaranje s termometrom
- Glavna komora za izgaranje u vatrogasnoj komori približno 62 x 30,6 cm (ŠxD)
- 2 rešetke za ugljen, glavna komora za sagorijevanje, emajlirana, svaka približno 27,9 x 19,8 cm (ŠxD)
- Bočna komora za izgaranje s čeličnim poklopcem
- Komora za sagorijevanje bočne komore s vatrom približno 30,5 x 30,5 cm (ŠxD)
- Bočna komora za sagorijevanje rešetke za ugljen emajlirana približno 27,9 x 19,8 cm (ŠxD)
- Glavna i bočna komora za sagorijevanje svaka ima kromiranu metalnu ručku
- podesivi dovod zraka s odvodom za dimnjak
- Pladanj ispred glavne komore za sagorijevanje koji se sastoji od 3 trake
- 2 plastična kotača
- otporna na toplinu boja (350 °)
- Kapacitet ugljena glavne komore za sagorijevanje max. 2,3 kg
- Kapacitet ugljena bočna komora za izgaranje max. 0,5 kg
Opseg isporuke
- Roštilj
- Uputstva za korištenje
Ocjene kupaca
Ocjene kupaca
Prosječna ocjena
0.00 od 5 zvjezdica
Još nema recenzija ovog proizvoda, ali to možete promijeniti.
Pribor za ovaj prooizvod
- Esencijalni (4)