Toranj ventilator TVE 32 T

Kataloški br:
1510005064 - 62

(0)

Kataloški br:
1510005064 - 62

Dostupno odmah (50 komada)

Dostava: 28.05.2024 do 30.05.2024

Prodaja i slanje od: Architektengruppe S71 d.o.o.

Komada

(0)

Prikaži recenzije

 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
 • Conrad Product Image
Main product image

1/14

Izdvojeno & Detalji

Ventilatori s TVE serije ne samo da se hlade u točkama, već i vertikalno na cijeloj visini jedinice.

Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije

Broj brzina 3
Napajanje 220 - 240 V/50 Hz
Snaga 45 W
Priključak CEE 7/16
Dužina kabla 1.5 m
Jačina zvuka (1m) 58,5 dB(A)
Dužina 300 mm
Širina 300 mm
Visina 1112 mm
Težina 3 kg

Opis

Opis

"" HLADNO KROZ LJETO ""

Pokažite hladnoću topline i stavite na 45-vatni dizajnerski ventilator tornja TVE 32 T ugnjetavajuću toplinu u uredu, spavaćoj sobi, dnevnoj sobi, trgovini, restoranu, konzervatorijumu ili kući svježim vjetrom protive. Svojom veličinom od 1,12 metra i elegantnim crnim sjajnim izgledom postavlja elegantne naglaske u bilo koji ambijent prostorije.

Atraktivno i udobno

Moderna sobna temperatura prikazana je na prvi pogled na modernom LED zaslonu. Pomoću 3 razine brzine i pomične oscilacije od 60 °, možete reagirati na bilo koju temperaturu i u skladu snagom regulirati osvježavajući protok zraka i rasporediti ga na veliko područje u sobi. Pored toga, odaberite između 3 načina rada "Normalno", "Prirodni vjetar" i "Noćni način rada" kako biste uživali u najugodnijem okruženju kretanja zraka u svakoj situaciji. Za još veću udobnost, elegantan i ugodno miran ventilator dizajna sadrži daljinski upravljač, 12-satni tajmer, neupadljivu ručku za nošenje i prikladnu memorijsku funkciju za automatski spremanje posljednje korištenog načina rada.

Tiho i štedi prostor

Stabilni TVE 32 T kombinira atraktivan dizajn s velikim protokom zraka - i u najmanjim prostorima. Za razliku od klasičnih ventilatora s lopaticom rotora, rad ovog ventilatora tornja temelji se na rotirajućoj osi. Hlađenje se ostvaruje na uštedu prostora rotacijom lamelarne konstrukcije unutar jedinice, a pražnjenje zraka odvija se po cijeloj visini jedinice. S minimalnom razinom buke od samo 58,5 dB (A) i niskom potrošnjom energije, ventilator tornja TVE 32 T stilsko je rješenje za hlađenje za najbolje doba godine.

INDIVIDUALNI Udobnost za dan i noć

Koliko god ugodne ljetne vrućine - noću, previsoke temperature pljačkaju ostale. Prema tome započinjete sljedećeg jutra ujutro. Dobro je znati da TVE 32 T ima noćni način šaptanja. Da biste zaspali, ventilator tornja niskog stupnja hladi se na razini snage koju ste postavili. Nakon nekog vremena, ventilacija će se automatski spustiti na sljedeću nižu razinu sve dok u vašu spavaću sobu neće puhati samo ugodan blagi, lagani povjetarac. Također zaslon je zatamnjen. Tako možete čitavu noć uživati ​​u laganom hlađenju za opušteni san.

Vremensko isključivanje

Pomoću 12-satne funkcije tajmera možete jednostavno podesiti željeno vrijeme isključivanja TVE 32 T u koracima od 1 sata. Ovo je korisno u svakodnevnom životu, tako da ne zaboravite navečer u uredu, isključite ventilator ili, na primjer, u spavaćoj sobi, ako ne želite ventilator tijekom cijele noći. Da biste pratili kada se uređaj automatski isključio, vidjet ćete preostali broj sati na LED zaslonu. Pozitivna nuspojava: automatsko isključivanje olakšava uštedu energije.

Svježe i prirodno kao ljetni vjetar

Uz način rada prirodnog vjetra na TVE 32 T postižete osvježavajući učinak prirodnog ljetnog vjetra u svoja četiri zida ili na poslu. Stalnim oticanjem i oticanjem stvara se prirodno nadahnuti protok zraka. Intenzitet se po želji može prilagoditi odabirom više ili niže razine ventilacije, ovisno o tome tražite li svježi morski povjetarac ili blagi gorski povjetarac. Uživajte u ljetu - u stilu, udobnosti i uz TVE 32 T.Svojom veličinom od 112 cm, TVE 32 T idealan je za veliku ventilaciju prostorije.Izduvani struja zraka distribuira se široko promjenjivim oscilacijama od 60 °.

 • Za posebno visoke stolove ili visoke stolove, protok zraka TVE 32 T ostat će ispod ploče i neće uzrokovati turbulencije na površini za pisanje.
 • Eliminacijom lopatica rotora uklanja se pridruženi rizik od nesreća u kućanstvima s djecom i kućnim ljubimcima.
 • TVE 32 T uvjerava svojim dizajnom koji štedi prostor. Tanak oblik stupaca skladno se kombinira u bilo kojem životnom okruženju.TVE 31 T ILI TVE 32 T - IMATE IZBOR!

Ventilatori tornja imaju fiksnu visinu, što se ne može promijeniti za razliku od stojećih ventilatora s teleskopskim motkama. Dva ventilatora tornja TVE 31 T i TVE 32 T identični su u pogledu performansi i udobnosti, ali se razlikuju po visini.

Kao svježi donator za stolom prednjači TV-31 T s ukupnom visinom od 92 cm. Protok upuhanog zraka ostaje - ovisno o visini stola - ispod ploče i takav hladi. B. noge i stopala. Niže postavljeni protok zraka štiti papire od puhanja na ladici stola. Također za sjedeće ljude na sofi, torbu za grah, ležaljku ili u uredu, naša preporuka je odabir manje veličine.

Ako se s druge strane ventilator tornja upotrebljava za najveću moguću distribuciju sobnog zraka, vjerovatno je da je tehnički identičan ventilator tornja TVE 32 T veličine 112 cm

Ocjene kupaca

Ocjene kupaca

Prosječna ocjena
0.00 od 5 zvjezdica
Još nema recenzija ovog proizvoda, ali to možete promijeniti.